Introduktion af anti-korrosionsfremstillingsproces af elektriske armaturer

Problemet, der skal løses, er, at det eksisterende guld har stærk korrosionsbestandighed over for syre og alkali, og processen med at fremstille korrosionsbestandigt tilbehør er som følger:
1. Fjern først snavset på overfladen af ​​strømtilbehøret, og påfør derefter jævnt et lag maling for at forbedre sejheden og fleksibiliteten af ​​strømtilbehørets overflade.
2. Påfør et lag epoxy på sømmen og læg et lag glasdug inden epoxylaget hærder.
3. Dæk overfladen af ​​glaskluden med to lag epoxyharpiks. Efter at de to lag epoxyharpiks er hærdet, belægges et lag glasdug med tre lag epoxyharpiks, og derefter hærdes tre lag epoxyharpiks. Overtræk derefter to lag glasklud med fire lag epoxy.
Brug et eller flere lag epoxy til at dække fire på hinanden følgende lag epoxy. Den anden epoxyharpiks er kontinuerligt belagt med en eller flere epoxyharpikser. Korrosionsbestandigt hardware består af to lag: et blødt lag ovenpå hardwaren, et epoxylag, et glasduglag og et epoxylag. Brug to lag glasklud, påfør tre lag epoxy over hvert andet lag epoxy og derefter fire lag epoxy. Den nye metode har egenskaberne korrosionsbestandighed, god isoleringsevne, høj mekanisk bæreevne og god fleksibilitet.


Indlægstid: 10-november 2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os